<link href="/mobitrackgps/static/css/web2py_bootstrap_nojs.css" rel="stylesheet" type="text/css" /> https://www.facebook.com/mobiker.hu?ref=hl
 
 

 

                                                   MoBi-TRACK belépés

Az elmúlt évtizedekben egyre nagyobb igény merült fel a gépjármű parkkal rendelkezők részéről, hogy átlássák a járműveik menet és műszaki adatait. Ezen adatok kontrollálása révén optimalizálható egy-egy jármű kihasználtsága, valamint a menetadatok alapján és ezen adatok felügyeletén keresztül a járművek élettartama növelhető, fogyasztása csökkenthető és nem utolsó sorban védelmet biztosíthatnak a járműveik, rakományuk, alkalmazottaik részére.  A gépjármű felügyeletek használatával a piaci versenyképességüket növelhetik, és jelentős előnyöket érhetnek el versenytársaikkal szembe. A megszokott személy-, teherautók felhasználása mellett egyre nagyobb igény merül fel a munkagépek, mezőgazdasági gépek területén, de már felhasználják hajók, vitorlások, hőlégballonok, személyfelügyeletek területén is. 

A rendszerek működéséhez egy központi egységet, MoBi-TRACK eszközt kell elhelyezni a felügyelni kívánt járműbe. A MoBi-TRACK eszköz pozícionálja a saját helyzetét GPS műholdak alapján, fogadja a hozzá kapcsolt perifériális egységek adatait és GSM/GPRS hálózaton keresztül továbbítja a központi szervernek.

A szolgáltató tároló szervere, tárol, feldolgoz és értékel. A szerver szükség esetén, a beállítások alapján, intézkedik és értesíti a megadott címeket az eseményekről. A felhasználók saját számítógépükre, /PC, PDA, iPAD, iPfone, androidos telefonon-ra/ kérhetik le az adatokat és a térképes megjelenítéseket. A tárolt útvonalak visszamenőleg is megjeleníthetők, lementhetők akár egy éven keresztül. A MoBi-TRACK eszköz a járműbe szerelt riasztó rendszer riasztási eseményeit képes továbbítani.

 

A MoBi-TRACK flottakövető rendszert a világ bármely részéről elérheti, Önnek ehhez mindössze egy Internet hozzáférésre, felhasználó nevére és jelszavára van szüksége.

Felhasználói kézikönyv, Telepítési útmutató, ASZF letölthető a MoBi-TRACK oldal alján!

Saját térképes megjelenítés!


Share
Share on TwitterShare on facebookShare on Google Plus